Update 3: Wiebes: “The computer says no…”

De afgelopen periode hebben wij met meerdere mensen uit de Tweede Kamer gesproken om te kijken naar de mogelijke oplossingen. Helaas bleef iedereen naar hetzelfde antwoord refereren van minister Wiebes en minister Koolmees, waar benadrukt werd dat het systeem het gewenste maatwerk niet aankan.

Met grote teleurstelling zijn wij nu dus tot de conclusie gekomen het kenbaar maken van de huidige problematiek niet genoeg is voor beweging in het beleid en de daarbij behorende steunpakketten. Het kabinet schuift haar verantwoordelijkheid af naar de gebreken van het systeem en wilt niet bewegen voor de ondernemers die nu onrecht is toegedaan. Om die reden hebben wij afgelopen week een opzet bedacht waar wij gezamenlijk meer impact mee kunnen bereiken. Dit houdt in dat wij een Whatsapp groep en een Facebook groep hebben aangemaakt voor alle getroffen ondernemers. In de Whatsapp groep zullen alle belangrijke updates gedeeld worden en staan er tevens linkjes naar de focusgroepen voor iedereen die meer betrokken wilt zijn bij onze community en onze actiepunten.


ikvalbuitendeboot.nl🌐📣 Whatsapp groep: https://bit.ly/37eaDcw
Deze groepsapp zal gebruikt worden voor de meest algemene updates, acties, initiatieven en  overige relevante informatie.

Ikvalbuitendeboot.nl Community📣🌐 Facebook groep: https://bit.ly/2LwF2KG
Een gesloten facebook groep voor elke ondernemer die in deze crisis in de steek is gelaten. Kom in contact met mede-gedupeerde, deel je verhaal, post alles wat je wilt delen en onderneem samen actie.

Laten we nu gezamenlijk overgaan tot actie met de nadruk op kwaliteit en daarnaast landelijk iedereen bij elkaar proberen te krijgen, alleen zo kunnen we een vuist maken wat groot genoeg is voor het gewenste effect. Spread the word en laat iedereen weten dat ze onderdeel kunnen worden van onze community!


Mvg,

Team IVBDB.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *