Update 4: “Een vaste voet aan de grond krijgen”

De afgelopen maand was een bijzondere periode voor velen. De impact van de lockdown is door de nieuwe maatregelen vergroot, de kerstvakantie is achter de rug en met de geleverde vaccins wordt er voorzichtig gesproken over het einde van deze crisis.

In deze afgelopen weken zijn wij begonnen met de nieuwe opzet van onze community, de media weet ons sneller te vinden voor schrijdende verhalen en daarnaast krijgen wij steeds nauwer contact met de beslissingsbevoegden in Den Haag (politiek en EZK). Hierdoor hopen wij dat jullie verhalen gehoord worden door de juiste mensen. Op het moment van schrijven hebben wij de huidige problematiek tot in de details uitgewerkt en dit zal aankomende week via alle kanalen gepubliceerd worden. Wij zijn hoopvol door de laatste ontwikkelingen, maar beseffen ons zeker dat het vooral voor iedereen die nu nog buiten de boot valt, steeds moeilijker wordt om te overleven (laat staan het geloof en vertrouwen vast te houden). Toch is dit geloof juist nu zo belangrijk om uiteindelijk gehoord te kunnen worden door de juiste personen.

Onze community is op vrijwillige basis opgezet door een groepje ondernemers om iets te doen aan jullie onrecht in deze crisis, waar elke ondernemer (groot of klein) recht moet hebben op voldoende steun om deze crisis te kunnen overleven. Onrecht wat langzamerhand te vergelijken is met de toeslagenaffaire, volledig ontstaan door onnodige en onterechte afbakeningen van risicomijdende ambtenaren. Wij roepen jullie op om samen ons bereik te vergroten, aangezien wij met een groter bereik een grotere invloed kunnen hebben op het kabinet en ministerie.

Zouden jullie om deze reden onderstaande pagina’s kunnen liken, volgen en delen met jullie netwerk (zowel zakelijk als privé uitnodigen om onze pagina’s te volgen)? Het kost even gemiddeld 5 minuten van jullie tijd, maar het zou ons enorm kunnen helpen in ons bereik wat uiteindelijk jullie weer kan helpen met de zo verdiende steun!

Linkedin: https://bit.ly/3pgQtoz
Instagram: https://bit.ly/3sU4XNl
Facebook: https://bit.ly/3qK5C2f

Mvg,

Team IVBDB.nl

1 gedachte over “Update 4: “Een vaste voet aan de grond krijgen”

  1. Ellen Beantwoorden

    Eindelijk zie ik hier als gedupeerde detaillist erkenning en herkenning van het wederom buiten de boot vallen! Eerst keek men vorig jaar naar een omzetverlies van minimaal 30% tov 2019 (toen hadden wij 1 winkel, ipv 2, dus verlies niet groot genoeg), nu kijkt men naar januari 2019, toen waren wij nog niet begonnen met de winkel.. Geen tegemoetkoming voor geleden kerstschade (wij zijn cadeauwinkel), geen tegemoetkoming voor de 2 winkelhuren, dus 0,0! Wie kan ons raadgeven, wij weten het niet meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *