Join de community

Met grote teleurstelling zijn wij tot de conclusie gekomen dat het kenbaar maken van de huidige problematiek niet genoeg is voor beweging in het beleid en de daarbij behorende steunpakketten. Het kabinet schuift haar verantwoordelijkheid af naar de gebreken van het systeem en wil niet bewegen voor de ondernemers die nu onrecht is toegedaan. Hier laten wij het echter niet bij zitten, en wij gaan over tot actie.

Om die reden zijn wij een community gestart voor iedereen die de afgelopen maanden in de steek is gelaten. Deze bestaat uit een Whatsapp groep en een Facebook groep. In de Whatsapp groep worden overkoepelende updates gegeven. Ook kan er nieuws worden gedeeld met de beheerders, zodat zij het voor je plaatsen. In de Facebook groep kan de gehele community reageren, verhalen delen en oproepen plaatsen.

Whatsapp groep: https://chat.whatsapp.com/EFB27HYzvoSCfue7Lny7lx

Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/722803258342872

Laten we nu gezamenlijk overgaan tot actie en daarnaast landelijk iedereen bij elkaar proberen te krijgen. Alleen zo kunnen we een vuist maken die groot genoeg is voor het gewenste effect. Spread the word en laat iedereen weten dat ze onderdeel kunnen worden van onze community!